GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Erbjudande på startkit från Age Intelligent

AI kit w1000

 

AI HELENA C w500

Age Intelligent är effektiva anti-age-produkter från nimue som rekommenderas från 40 år.

Nimue skin technology Age-Intelligent serie är utformad med sofistikerade aktiva ingredienser. ”OMICS, vetenskapen kring åldrande” avslöjar att utöver det genetiska åldrandet påverkar flera olika livsstilsfaktorer som stress, sömn, socker, rökning, UV-strålning osv. hur vi åldras. Age Intelligent innehåller även av ett Hybrid-leveranssystem bestående av ett polariserat vatten som ger en jämn distribution och penetrering av aktiva ingredienser samt Liposomala vesiklar vilken ger en djupare penetrering av aktiva ingredienser.

ai cleansing cream är en rik och krämig ansiktsrengöring som omedelbart ger en välmående hud med ökad lyster samt noggrant avlägsnar alla spår av orenheter.

ai neck and décolleté är en närande anti-åldrande kräm som ger uppstramande och formande effekt på hal-s och dekolletage-området.

ai eye serum är en koncentrerad ägonkräm som reducerar rynkor och fina linjer samt skapar en välmående hud på det känsliga ögonpartiet.

Produkterna är förpackade i en fin necessär innehållande originalstorlek av ai cleansing cream 100 ml, ai neck and décolleté 50 ml samt ai eye serum 15 ml.

 

Obs. Våra månadserbjudande erhålls hos utvalda salonger.

Erbjudandepris: 1.995:- (normalpris: 2.985:-)

Hitta din lokala Nimue salong här
UPP