GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Månadens behandling - September

nimue hyperpigmentering w1000

 

tds supah w500

Har sommarens fina väder orsakat hyperpigmentering på din hud?

Välkommen att boka en nimue ansiktsbehandling för en hyperpigmenterad hud. Rådgör med en nimue hudterapeut om vilken behandling som passar dig bäst.
Nimue lanserar nu nya professionella produkter som hjälper till att minska hyperpigmentering.

I behandlingen för en hyperpigmenterad hud används bl.a:
• Vitamin C Super Fluid
• TDS Hyperpigmented Skin

Vitamin C Super Fluid
En högkoncentrerad ”fluid” som används vid behandling av en hyperpigmenterad och livlös hud. Den innehåller bl.a mikroinkapslad C-vitamin som ökar hudens utstrålning.

TDS Hyperpigmented Skin
En transdermal solution som används vid behandling av en hyperpigmenterad hud vilket resulterar i en jämn hudton och minskar hyperpigmentering.

Lite fakta om hyperpigmentering
• Hyperpigmentering är ett tillstånd där melanocyterna i kroppen producerar för mycket melanin, vilket leder till att mörka partier uppstår på huden.

• Hyperpigmentering är vanligtvis en konsekvens av en inflammation orsakad av en skada i huden, förändrade hormonnivåer och UV-skador.

För ett optimalt behandlingsresultat rekommenderas daglig användning av nimues faderprodukter och regelbundna ansiktsbehandlingar hos din nimue hudterapeut.

Hyperpigmentering är ett av de svåraste hudtillstånden att behandla vilket innebär att det gäller att ha tålamod och inse att det tar tid att behandla.

 

Hitta din lokala Nimue salong här
UPP