GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Månadens behandling - Oktober

nimue super fluid w1000

 

superff w500

Månadens behandling - fokus på den mogna huden.

Välkommen att boka månadens behandling från nimue som har fokus på att förbättra välmåendet i en mogen hud. Rådgör med en nimue hudterapeut om vilken behandling som passar dig bäst utifrån din huds behov. Nimue lanserar nya professionella produkter som hjälper till att behandla mogen hud.

För ett optimalt behandlingsresultat av den mogna huden rekommenderas bl.a nimue´s Retinol super fluid och TDS-serum för miljöbelastad hud i kombination med andra effektiva nimue-produkter.

Retinol super fluid är en högkoncentrerad ”fluid” som bl.a innehåller Retinol – en aktiv ingrediens som förbättrar hudens utseende genom att bl.a stimulera cellförnyelsen.

Retinol super fluid har en uppstramande effekt, minskar ålderspigmentering, reparerar, minskar och förhindrar tecken på foto-åldrande. Retinol super fluid befrämjar syntetisering av collagen och elastin, ökar nivån av hyaluronsyra i huden sam minskar effektivt fria radikaler.

Nimue TDS – miljöbelastad hud reparerar effektivt hudbarriären och levererar anti-glykationsfördelar vilket förbättrar synliga tecken på en energifattig hud och för tidigt åldrande. Huden både känns och ser uppfräschad ut efter behandlingen.

De primära aktiva ingredienserna i TDS-serum för miljöbelastad hud är:
Extrakt från Albizia Julibrissian som minskar synliga tecken på trött, livlös och åldrad hud, Mirablis Jalapa extrakt som stärker och återfuktar epidermis. Isostearyl Isistearat som förstärker hudens barriär.

För ett optimalt behandlingsresultat rekommenderas daglig användning av nimue´s produkter i kombination med regelbundna nimue ansiktsbehandlingar.

 

Hitta din lokala Nimue salong här
UPP