GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

helena christensen

helena christensen title

Nimue, det ledande företaget inom vetenskaplig hudvård, meddelar att den internationellt kända supermodellen, fotografen och affärskvinnan Helena Christensen nu är ambassadör för Nimue Skin Technology.

Helena Christensen är en ikon inom mode- och skönhetsindustrin med över 30 års erfarenhet av branschen. Hon är idag lika välkänd som fotograf som modell, hon är en förkämpe för mänskliga rättigheter och en framgångsrik affärskvinna.

Helena har varit ansiktet utåt för flera internationellt kända märken, något som har lett fram till att hon valt att engagera sig som ambassadör för Nimue.

Véronique Moreau, verkställande direktör för Nimue Skin Technology, säger: ”Helena Christensen är en världsberömd skönhet med modellerfarenheter som sträcker sig över 30 år. Hon personifierar Nimues exklusiva framtoning och vi är övertygade om att hon är den rätta för vår målgrupp.”

Moreau fortsätter, ”Christensen har även investerat pengar i Nimue Skin Technology, något som visar på vilket förtroende och engagemang hon har för märket. Dessutom har hon personligen varit involverad i utvecklingen av nya hudvårdsprodukter.”

UPP