GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Uppdaterade Fader-produkter!

FADER w1000

 

Invest in your skin w500

Nu lanserar nimue 6 nya fader-produkter som rekommenderas till en hyperpigmenterad hud.

Nimue befäster sitt rykte gällande effektiva och nyskapande teknologier med sin lansering av den nya och förbättrade fader-serien. De sex nya produkterna innehåller den prisbelönta, patenterade molekylen diglucosyl gallic syra, även känd som trihydroxy bensoesyra alfa-glukosid (THBG), som aktiveras av den mänskliga hudens naturliga bakterieflora Stratum mikrobium och omvandlas till en kraftfull aktiv ingrediens som minskar hyperpigmentering.

Nimue´s nya fader-serie är den första i sitt slag, den nya generationen av pigmenteringsprodukter, som inte enbart fokuserar på hyperpigmentering, utan även på ojämn hudton, mörka partier, akneutbrott, hudrodnad, matt hud och inflammation.

Målgrupp
Från 20+ med ojämn hudton som uppvisar:

  • Hyperpigmentering
  • Mörkare partier och akneutbrott
  • Ojämn och matt hudton
  • Hudrodnad
  • Inflammation (från solskador eller föroreningar)

Day fader 
En dagkräm baserad på en trippelverkande behandlingsprocess och rekommenderas till hyperpigmenterad hud som vill ha en produkt med lätt textur och som ger en jämn hudton.

Night fader 
En nattkräm baserad på en trippelverkande behandlingsprocess och rekommenderas till en hyperpigmenterad hud som vill ha en produkt med lätt textur och som ger en jämn hudton.

Day fader plus 
En rik dagkräm baserad på en trippelverkande behandlingsprocess vilken rekommenderats till en hyperpigmenterad hud som behöver en produkt med närande effekt och som ger en jämn hudton.

Night fader plus 
En nattkräm baserad på en trippelverkande behandlingsprocess vilken rekommenderas till en hyperpigmenterad hud som behöver en produkt med närande effekt och som ger en jämn hudton.

Fader serum 
Ett koncentrerat serum i en lätt textur som effektiviserar behandling av hyperpigmentering och en ojämn hudton.

Fade treatment 
En kraftfull produkt som appliceras lokalt på problemområden som postinflammatorisk hyperpigmentering/ålderspigmentering och på specifika små områden på ansikte, hals, dekolletage samt på händerna.
Appliceras endast på kvällen!

UPP